Hjem > Prosjektsak > Industrienyheter

Forholdsregler for kjøp av akryl fisketank

2022-04-25

Ved kjøp av enakryl fisketank, vær oppmerksom på om overflaten av fisketanken har riper, riper, knuter, virvler, krympemerker på overflaten (spesielt i hjørnene), sprekker, gropdannelse, mugg, alkaliflekker, vannflekker og midten av platen. Ingen bobler og fremmede urenheter.

Angående hvordan man vedlikeholder akrylfiskekaret, er det vi oftest sier at man ikke direkte kan bruke en børste. Så hvordan kan jeg bry meg om jeg ikke kan bruke en børste?
Rengjøring: For generell støvbehandling kan den skylles direkte med vann eller rengjøres med en fuktig klut, og deretter tørkes av med en myk klut. Hvis overflaten er fet, kan du tilsette vann med et mykt vaskemiddel og skrubbe det med en myk klut.

Voksing: For å lageakryl fisketanklyst og lyst, kan du bruke flytende poleringsvoks og tørke det jevnt med en myk klut for å nå målet.
Polering: Hvis produktet er riper eller overflaten ikke er sterkt slitt, kan du prøve å bruke en poleringsmaskin (eller bilvokser) for å installere et tøyhjul, dyppe en passende mengde flytende poleringsvoks og polere det jevnt for å forbedre det.

Hvordan velge et filtersystem
Generelt fordistore akryl fisketankerhar en større vannmasse enn vanlige husholdningsfiskekar, må de være utstyrt med et tilsvarende livreddende system. Faktisk, enten det er en liten fisketank for husholdningsbruk eller en stor vannmasse i et akvarium, kreves det en rekke utstyr for å oppnå formålet med å opprettholde ulike livstegn.

Det livsopprettholdende systemet til en stor akrylfisketank består vanligvis av et sirkulasjonssystem, et steriliseringssystem og et biokjemisk system. Hvert system danner en helhet med hverandre, og behandler i fellesskap avfallet som genereres av fiskens overlevelse. For ulike fisker og vannlevende organismer er konfigurasjonen av det livsopprettholdende systemet svært forskjellig. Det er nødvendig å designe et passende livsopprettholdende system i henhold til livskarakteristikkene og overlevelsesbehovene til ulike organismer. system.

Storskala akrylfisketanker er høyt spesialiserte og må oppdrettes av profesjonelle enheter som akvarier. Den aktuelle livreddende systeminvesteringen er ganske stor, og samtidig krever den høy fagkunnskap. Vanlig livreddende utstyr i akvariet inkluderer proteinseparatorer, ozongeneratorer, biokjemiske filtre, aktivert kullfiltre og annet utstyr


KINGSIGN® AKRYLer spesialisert på alle typer akrylplater, akrylvindu, akryltunnel, akrylmarinhall, akrysakvarium, akrylsvømmebasseng, akrylfisketank, akrylhalvferdige prosessdeler, akrylbindende akryllim, buet akrylplate, storskala akryl arkinstallasjonstjeneste. for detaljer, vennligst kontakt: 0086 13370079013(Whatsapp/Wechat)


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept