Hjem > Prosjektsak > Industrienyheter

Hva er de spesielle egenskapene til akrylfisketanken?

2022-05-05

Innstillingen avakryl fisketankhar mye å gjøre med om akrylfisketanken ser bra ut.

En god innstilling vil legge til den generelle skjønnheten til akrylfisketanken. Så hvordan kan vi lage en god setting for akrylfisketanken?
La meg deretter introdusere deg for introduksjonen av akrylfisketanksettet.
Det er mange måter å lage akrylfisketanklandskap, og jeg vil kort introdusere noen.
Den første er den dobbeltsidige innstillingsmetoden: de fleste av dem er arrangert i et akvarium i kupéstil som kan sees på begge sider.

Essentials: I prinsippet er det essensielle ved landskapsarbeid det samme som ved trinnvis setting, men fordi det tas hensyn til begge siders visning, må begge sider ha en følelse av skjønnhet ved landskapsarbeid. Midtlinjen i akvariet kan brukes som posisjon for å plante bakgrunnsgresset, og midt- og forgrunnsgresset kan plantes på begge sider, noe som kan fremheve lagdelingen og den tredimensjonale følelsen av landskapet, spesielt i akvariet som er ikke veldig bred. Denne teknikken kan til og med vise moroa med tosidig landskapsarbeid.

Så er det enakryl fisketanktredimensjonal akvatisk landskapsforming: i tillegg til å nyte landskapsformingen i vannet, må det også være landskapsforming på vannet. Nødvendigheter: vanligvis åpne akvarier, kombinert med nedhengte taklamper, kan bedre uttrykke skjønnheten i veksten av tredimensjonale vannlandskap. Bruk mer vannrike og flytende vannplanter i omgivelsene. Du kan nyte moroa med endringer i vann og vannlandskap. Den tredimensjonale akvatiske landskapsformingstanken er en vanskeligere landskapsformingsmetode, fordi den krever en høyere konfigurasjon, og det er flere problemer å vurdere ved landskapsarbeid, som er en svært utfordrende landskapsformingsmetode.

Ovennevnte er introduksjonen til innstillingsmetoden for akrylfisketank. En pen akryl akvarium vil få folk til å føle seg behagelig for øyet, og vil hjelpe den generelle effekten av rommet. Så å ha et godt sett er det viktigste for akrylfiskekar.


KINGSIGN® AKRYLer spesialisert på alle typer akrylplater, akrylvindu, akryltunnel, akrylmarinhall, akrysakvarium, akrylsvømmebasseng, akrylfisketank, akrylhalvferdige prosessdeler, akrylbindende akryllim, buet akrylplate, storskala akryl arkinstallasjonstjeneste. for detaljer, vennligst kontakt: 0086 13370079013(Whatsapp/Wechat)



We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept